Ota yhteyttä

Ystävällisesti ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää meidän kursseista, EasyWriten pilottilukuohjelmasta tai muuta kysyttävää. Autamme mielellämme!
EasyWrite on kansainvälinen kirjoitusportaali, joka on peräisin Norjasta. Lehtori ja omistaja on Kristine Storli Henningsen. Kristine loi portaalin antaakseen oppilailleen sitä mitä hän itse halusi kirjailijana: oikeat työkalut, ammattilaiselta ohjausta ja tukea koko kirjoitusprosessin aikana. EasyWrite tarjoaa korkealaatuisia kursseja, palautetta tekstistäsi, inspiroivan kirjoitusympäristön ja kirjoitusohjelman - josta voit myös löytää pilottilukijoita. Toivomme, että tulet olemaan tyytyväinen EasyWritesta Suomessa!


Johanna Holmström
on julkaissut kolme novellikokoelmaa ja neljä romaania. Holmström on voittanut Svenska Dagbladetin kirjallisuuspalkinnon Ruotsissa vuonna 2009 ilmestyneestä novellikokoelmastaan Camera Obscura, joka sai myös Svenska YLE:n kirjallisuuspalkinnon. Hänen romaaninsa Sielujen saari oli ehdolla Runeberg-palkinnon saajaksi vuonna 2018. Hän on suositun suomenruotsalaisen kirjoituskurssin Skriftskolanin perustaja ja vetäjä.Leena Parkkinen on opettanut yli kymmenen vuotta kirjoittamista mm. Kriittisessa korkeakoulussa. Hän on julkaissut kolme historiallista aikuisten romaania ja kolme lastenromaania. Hän on saanut mm. Helsingin Sanomain esikoiskirjapalkinnon, Kalevi Jäntin, Arvid Lydeckenin, Laila Hirvisaaren sekä Akateemisen kirjakaupan palkinnon ja hänen kirjojaan on julkaistu 12 maassa.Annina Forsblom 

on EasyWriten kurssivastaava Suomessa.

Ota yhteyttä

Lihagen 21, 3028 Drammen, Norge

+47 411 23 555